látogató
számláló
Kamagra Zselé | Kamagra Max

Kamagra zselé

Kamagra zselé

Kamagra zselé A Kamagra zselé a Kamagra termékcsoport egyik legújabb eleme, a régebbi fajtájú első féle Kamagra 100 milligramm potencianövelő készítmény finomított variációja. Legfontosabb hatóanyaga a sok ponton módosított Sildenafil, mint a Viagra potencia szernek. A Kamagra zselé jól gyógykezeli az alkalmazók potenciazavarait és minimális idő alatt segíti hozzá alkalmazóit, hogy a szex csakugyan felejthetetlen legyen.

A Kamagra zselé amellett gyakorlatilag az összes Kamagra készítmény az erektilis diszfunkcióban nem érintett használóknál is jelentős nemi férfierőfokozódást eredményez, így megítélhető egy : elképzelhető szexuális teljesítménynövelő forrásnak is. Addikció amellett egyéb bosszantó faktor nem jelenhet meg a gyógyszerkészítmény felfüggesztése után sem még hosszú távú folyamatos alkalmazása során sem. Ezért az egészséges emberek körében már népszerűbb is, mint amely személyeknek impotenciájuk van, de mind a két verzióra tökéletes megoldást biztosít. A gél állag okán villámsebesen szívódik fel a testben továbbá igen szerény a mellékhatása, emellett kevesebb pénzbe kerül a gyártása is.

Kamagra zselé ára, továbbá Kamagra zselé utánzatok

A Kamagra zselé eladási ára 1200 – 1 500 Ft közé valószínűsíthető azzal összefüggésben, hogy az egyén éppen melyik online gyógyszertárban veszi meg kedvenc merevedési zavarokra szánt gyógyszerét. Kamagra zselé elérhető engedélyezett online gyógyszertárakból, amely helyeken merevedési zavarokra szánt gyógyszerkészítmények hatalmas kínálata várja a kuncsaftot, azonfelül tapintatos, biztos módon bír legális patikából származó portékákat megrendelni. Apróhirdetések alapján amellett más különböző utcai árusoktól is rendelhet a használó Kamagra zselé potencianövelőt, ámde tapasztalatok szerint többnyire értéktelen bóvlikat ajánlanak jóval ígéretesebb árakon.

sőt a netes patikák dizájnjára létrehozott nem legálisan kereskedelmi forgalomba hozó weblapok áradata is hallatlan elszaporodott, akik olyan svindlerek, amik visszaélnek vele, hogy a fizetés után már nem tudnak velük konkrét kontaktust felvenni, eszerint hogyha gond van az árucikkel, abban az esetben nem tudnak semmit sem tenni a gyanútlan fogyasztók.

A Kamagra zselé tasakonkénti előállítási ára 950 forintnak megfelelő összeg. Mivel hét zacskó Kamagra zselé van egy dobozban, egy 7 darabos doboz valós eladási ára erre alapozva lényegében 8500-9000 forint, értsd ennél kecsegtetőbb áron nem lehetne megvásárolni. Az ennél kevesebbe kerülő árucikkek bóvlik, mivel amennyiben hozzáadjuk a postázás árát valamint a forgalmazó saját profitját, abban az esetben nyilvánvalóvá válik, hogy pár száz forintért pusztán másolathoz jutunk. A fogyasztóvédelem amellett a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület felhívja a fogyasztók figyelmét, hogy a túl kecsegtető árú Kamagra zselé árucikkeket lehetőleg kerüljék, minekutána minden bizonnyal veszedelmes másolatok.

Kamagra zselé alkalmazása

A Kamagra zselé használata szájon át történik, azonfelül koitusz előtt negyed óra már elegendő az eredmény kiváltásához. Számos egyén a péniszére kenegetve próbálta felhasználni kevés eredménnyel, így úgy véltük, hogy részletekbe menően foglalkozunk a Kamagra zselé használatának témájával.

A zacskót kibontva egy zselés anyagot lelünk abban, amit bekapva, azonfelül a szájban tartva kell 30 másodpercig várakozni azért, hogy a nyálkahártyán át gyorsabban azonfelül jobban felszívódjon a zselé állagú alapanyag, majd lenyelni.

A másik mód: a Kamagra zselé potencianövelőt innivalóban feloldva meginni. Szesztartalmú italokban nem javasolt a feloldása, mivel potencianövelő zavarokra készített gyógyszerek amellett szeszes ital párosítása eredménytelenséget eredményez ugyanúgy, mint az energiaitalok, valamint a koffeint tartalmazó italok fogyasztása esetén is.

A potenciafokozó gél nem használható nitrátot tartalmazó szív azonkívül értágító pirulákkal!

Kamagra zselé hatásaKamagra zselé hatása

A Kamagra zselé hatékonysága a férfiak nézete szerint villámsebes amellett alapos. A Kamagra zselé hatásossága a hatásosabb valamint gyorsabb véráramlás elvén alapul más különböző potencianövelő gyógyszerekhez hasonlóan. A hímtagba áramló jelentősebb vérbőség oldja meg a maradandóbb merevedést, amely 4 órán át tart. Legfokozottabb hatása 1 óra múlva érezhető, viszont lényegi ismerni, hogy a hatáskifejtéshez szexuális hatásra van szükség. A Kamagra zselé alkalmazásától számítva 15-20 percen belül tapasztalható a hatása, amely örök egyedülálló órákkal ajándékozza meg a szerelmeseket az intim együttlét során. A Kamagra zselé hatása várat magára zsíros ennivaló nagy mennyiségben való fogyasztásával, így 30-40 perccel kitolódva következik be az eredménye. Az eredménye akkor lép fel bizonyosan, hogyha az ember betartja a használati útmutatásokat valamint a jó időben fogyasztja a megfelelő dózist.

Kamagra zselé adagolása

A Kamagra zselé 1 zacskójában 100 milligramm módosított Sildenafil hatóanyagot foglal magában, ami egy szeretkezésre elegendő adag. Az ennél csekélyebb adag már nem elegendő, minekutána a zselé alapanyagából nem tud annyi Sildenafil felszívódni, mint a tabletták esetén, azonban hozadéka, hogy jóval gyorsabb.

A Kamagra zselé tasakjain olvasható, hogy ’single dose’, azaz hogy egy dózis. Napi rendszerességgel használható teljesítmény növelő szerek körében is kiállja a próbát; a 100 mg Kamagra zselé alkalmazása 24 óránként ismételhető. először ez okból is lett 7 féle ízesítéssel becsomagolva, valamint úgy hirdették, hogy a hét minden napján más-más ízesítésű zselé.

Amennyiben alaposabban elgondolkodunk máskülönben is kivihetetlen lenne, hogy egy zacskó felét (már ha tudjuk a gél állagú anyagnak mennyi a fele) későbbre tegyük félre, miután az elfolyhat, baktérium megy bele, vagy pont kiszárad.

Kamagra zselé mellékhatásai

Kamagra zselé mellékhatásaiA Kamagra zselé mellékhatásai nem mindig fordulnak elő, normál esetben a mérsékelt mellékhatású potencia szerek közé tartozik. Feltéve, hogy mégis érzékelhető kellemetlen hatás, ez általában kismértékű fejfájást, az arcbőr kipirulása, emésztési gondokat, vagy talán szédülést jelent.

A Kamagra zselé mellékhatásai osztályozhatóak aszerint, hogy milyen jelentősek. A felhasználók rendszerint nem figyelnek meg semmilyen kellemetlen hatást, csupán a kellemes hatásokról közölnek tényeket meg arról, mennyire nagyszerű élménnyel halmozta el eme potencianövelő.

Extrém esetekben a Kamagra zselé mellékhatásaként a vérnyomás ingadozása valamint komoly fejfájás is lehetséges, ami például a sofőröknek kelthet nagyobb bajt. Minden szervezet máshogy viszonyul a készítmények, ekképp a Kamagra zselé alkalmazására is, ezért tanácsos kitapasztalni, hogyan hat a személyre.

Kamagra zselé adagolása

A Kamagra zselét úgy csomagolták, hogy egy zacskóba 1 közösülésre megfelelő adag menjen. 100 mg Sildenafil hatóanyag lelhető fel a ’single dose’, vagyis egyetlen adag jelő zacskóban. A tasak felvágása után a Kamagra zselé veszthet hatásosságából, emiatt több adagra osztása nem tanácsos. A csíramentes tárolási feltételeknek sem felel meg a felnyitott tasak, és netalántán kórokozók is élősködhetnek a nem fertőzésmentes kinyitott zselés anyagon. A felhasználatlan Kamagra zselé semlegesítéséről környezetbarát módszerrel gondoskodjon és a környezetvédelmi szabályozásoknak eleget téve végezze el.

Kamagra zselé variációi

A Kamagra zselé potenciajavító gyártmányok megszületésénél a készítő felbecsülte a későbbi árufejlesztést és kibocsátásának időrendje szerinti sorrendben alkotta meg az ún. Vol – Volumeneket.

Van Vol 1, Vol 2 Vol 3 és Vol 4 szövegű Kamagra zselé. A más-más ízesítésű potencianövelő termék étvágygerjesztő döntési alternatíva, a villámgyors hatáskifejtés továbbá a tarka ízvilág csak emeli a figyelmet.

A következő ízvariációkban kapható Kamagra zselé nálunk:

  • Vol 1: vanília, banán, ananász, eper, narancs, erdei gyümölcs, vajkaramella;
  • Vol 2: mentol, rózsa esszencia, mangó, citrom, cseresznye, csoki, dinnye;
  • Vol 3: lichi, guava, karamell, málna, kivi, füge, zöldalma;
  • Vol 4: méz, kóla, kókusz, őszibarack, vegyes gyümölcs, sárgabarack, golgota virág gyümölcse.

Kamagra zselé készítője

A Kamagra zselé készítője az Ajanta Pharma internacionális gyógyszercég, aminek székhelye Indiában van. Mumbaiból eredeztethető a Kamagra zselé, és néhány év alatt tanúsította, hogy a potenciazavarokat eredményesen enyhíti, azonkívül az egészséges embereknek, akiknek nincs semmilyen erektilis diszfunkciójuk, azoknak is intenzív szexuális teljesítmény növelő hatása van.

A Kamagra zselé összeállításakor az Ajanta Pharma Limited törekvése az volt, hogy életre hívjon egy olyan potencia gyógyszert, amely hatóanyagával segít a fogyasztók önbizalmának megerősítésében, azonkívül a spontán szexet jobban elősegíti, mint a tabletták lassabb felszívódása. A Kamagra zselé egy továbbcsiszolt változat, ekképp sokkal rövidebb idő alatt hat a testben a hatóanyag, így előbb várható az eredménye is. Az Ajanta Pharma nagy figyelmet fordított a Kamagra zselé dizájnjának megvalósítására továbbá a készítmény adagolhatóságára is – A Kamagra zselé 100 milligramm Sildenafil alapanyagot magában foglaló zselé állagú potencia gyógyszerkészítmény, mely 28-féle ízesítésben elérhető már mindenhol.

Kamagra zselé elnevezéseiKamagra zselé elnevezései

A Kamagra zselé potencia zavarokra szánt készítmény többféle névvel jelentkezik itthoni szövegkörnyezetben is. Eredeti angol hangzású márkaneve: Kamagra Oral Jelly: Kamagra szájon át fogyasztható zselé, amivel magyar fordításban többnyire oly módon találkozunk, mint: Kamagra Zselé, Kamagra gél, zselés Kamagra, potencianövelő zselé vagy Kamagra Jelly. A különböző nevek ugyanolyan terméket takarnak, az előző neveken fellelhető termékismertetők az Ajanta Kamagra termékcsoport újdonsült változatának, a Kamagra zselének a tulajdonságait írják le.

 

Kamagra zselé kiszerelése

A Kamagra zselé alaposan lezárt zacskókban szerezhető be, melyet műanyaghegesztővel zárnak légmentesen el a külső levegőtől. Egy sértetlen doboz 7 más-más ízű Kamagra zselé tasakot rejt, amelyben egyenként egy lehetőségre elég 100 milligrammnyi Sildenafil hatóanyag van. Az összességében 28 féle ízzel megvehető Kamagra zselé gyorsan kivívta a felhasználók bizalmát, minthogy nemcsak eredményes merevedési zavarokra szánt készítmény, hanem jóízű is. A Kamagra zselé előállítójának, az Ajanta Pharmának egyenesen az volt a szándéka, hogy az ügyfelek számára vizuálisan is csalogatóvá alakítsa termékét. A zacskós csomagolás a dózis megválasztását is könnyűvé teszi, mert egy tasak, vagyis single dose egy alkalomra elegendő. Régen egy csomagban 50 tasakot tároltak, mostanára a készítő Ajanta Pharma vállalat tudomásul vette azonban, hogy sokkal célravezetőbb, hogyha az alkalmazók egy heti Kamagra zselé gyógyszerkészítményt szereznek be, ezért született meg a One Week Pack, magyarul az egy hetes csomag, ami mint magyaráztuk hét különböző ízű zselés tasakot tartalmaz.

Kamagra zselé rendelés

Kamagra zselé rendelésA Kamagra zselé vásárlás a világhálón működő online gyógyszertáraknak a webáruházából rendkívül könnyű, viszont a honi patikák kínálatában nem lelhető fel a Kamagra termékcsalád egyik tagja sem, mert nincs hazánkban törzskönyvezve. A megrendelőlap kitöltésével a vevő jelzi az adott világhálón található gyógyszertárnak, hogy szeretne Kamagra zselé potencianövelő gyógyszert venni a tisztázott mennyiségben. A megrendelést a megrendelő adataival néhány perc alatt rögzítik, a vásárló 24 48 órán belül megkaphatja a megrendelt diszkrét csomagját. A netes boltok figyelnek a diszkrécióra azonfelül tapintatosan kezelik a használók adatait is. Kamagra zselé törzsvásárlók kedvezményekben részesülnek, amivel a gyógyszerkereskedéshez való elkötelezettségüket jutalmazzák meg.

Hirdetések alapján rendelt Kamagra Jelly igénylésénél a hirdető cég által megadott telefonszámon keresztül lehet informálódni de legfeljebb csak az derül ki, mi a neve a kereskedésnek, semmi egyéb. A szakemberek a hiteles, törvényesen tevékenykedő netes gyógyszertárakat ajánlják, amelyek rendelkeznek hivatalos céggel, gyógyszertári azonfelül elektronikus gyógyszer értékesítési tanúsítványokkal, továbbá pénz visszafizetési garanciát vállalnak az árucikkeikre, mint ahogy mi is.

Kamagra zselé kiszállítás formái

A postai szállítást igénybe vevők néhány száz forinttal olcsóbban üthetik nyélbe a Kamagra zselé vásárlást; kb. 1 500 2500 Ft-ba kerül a jelöletlen csomag kézbesítése. A futárszolgálat drágább, 2 000 5 000 forintig terjed a hazaszállítás ára, azon múlik, mennyire sürgős. A futárszolgálat azonban alkalmazkodóbb, mint a posta és oda viszi a csomagot, ahova akarja a vásárló, nincs helyhez kötve.

Kamagra zselé hölgyeknek

A Kamagra zselé nőknek elméletileg nem javasolt, mivel a Kamagra Oral Jelly nem hölgyeknek elkészített potencianövelő. A beszámolók azonban arra utalnak, hogy a nők szintén örömmel kipróbálják a férfiak kedvenc potenciafokozóit ezért a Kamagra Oral Jelly használatától sem riadnak vissza. 100 milligrammnyi Kamagra zselé azonban hallatlan sok egy lehetőségre, emiatt mindenképp kevesebb kívánatos. Kamagra zselé nőknek fogyasztásra 25 milligrammos porciókban képzelhető el, de a felmérések szerint csupán kevéssé javítja a szexuális teljesítményt a női nemnél. A dobozban lévő ismertetés szerint felnőttek azonkívül csak férfiak vehetik be.

 

Kamagra zselé erektilis diszfunkcióban nem érintett használóknak is

A Kamagra zselé erektilis diszfunkcióban nem szenvedő alkalmazóknak is ajánlatos, miután használatával jelentősen emelhető a nemi libidó. Ifjú továbbá öregebb emberek szintén beveszik a potencianövelő zavarokra szánt gyógyszert, hogy szeretőjüket elképesszék a különleges szexuális teljesítménnyel továbbá színvonalasabbá tegyék a szexuális kapcsolatot. A Kamagra Jelly teljesen egészséges emberek számára is csábító eshetőség, merthogy a kevés mellékhatással működő potencianövelő alkalmazásával önbizalmuk megerősítését érik el, amit a párok is méltányolnak.

Kamagra zselé alkalmazási területei

A merevedési zavarokra készített szer tagja lett a hétvégi mulatságoknak, ahol a villámsebes valamint erőteljes hatásra számítanak a libidóemelőktől. Ezentúl a nem beteg, potenciazavar nélküli emberek is bátran alkalmazzák, ekképp kibővül a gyógyszerkészítmény alkalmazási hatásköre. Legfontosabb Kamagra zselé felhasználási szférák: legénybúcsúk, karácsonyi vagy más ajándéknak, swinger bulik, erotikus partik, szüzesség elvesztése, önbizalomhiány kezelése, kis fallosz méret időnkénti növelése, nagyobb nemi libidó elérése a szeretőnél.

A Kamagra zselé ismétlődő bevétele nem alakít ki addikciót egyáltalán. Ifjak valamint korosak is nyugodtan bevehetik a Kamagra termékcsalád egyik leghíresebb résztvevőjét. A potencianövelő zselé alkalmi azonkívül állandó bevétele is javallott, ha a használó egészségügyi állapota kielégítő.

Kamagra zselé hamisítványok

A Kamagra zselé utánzatok előbukkanása a piacon jelentősen veszélyezteti az eredeti gyártmányok értékéről kialakult nézetet. A zselés Kamagra remek merevedési zavarokra készített szer, melyről személyek milliói beszéltek méltatással, emiatt szerencsétlen dolog, hogy a sok kevesebbe kerülő hamisítvány megkérdőjelezi a gyógyszer eredményességét. A hamisított Kamagra zselé szerekben nincsenek benne az Ajanta Pharma Kamagra zselé potenciafokozójának összetevői, ennek következtében nem különös, hogyha hatásukban is értéktelenek. A leglényegesebb másolatok a Kínai Népköztársaságból jönnek, amely helyen meglehetősen kis pénzből tudják létrehozni azonkívül csomagolni ezt a készítményt, csak éppen hatóanyag nélkül.

Kamagra zselé hamisítványok Magyarországon is felbukkantak, ami súlyos veszélyt jelent a honi férfiakra, hisz eme hamisítványok veszélyessé válhatnak az egészségre. A neten számos útmutató irányítja rá a figyelmet a Kamagra zselé szerek eredetiséget igazoló árujegyeire; a hologramos zár valamint a tételszám megfigyelésével ki lehet védeni, hogy a potencianövelőt vevő ember szélhámosok áldozata legyen. A leinformálhatatlan kilétű személyek általi zselés Kamagra merevedési zavarokra készített termék ajánlása sajnos, komoly problémát idéz elő a fogyasztói társadalomban.

Kamagra zselé veszélyei

A Kamagra zselé potencianövelő terméktől leginkább a gyorsan kifejlődő hatását várják el. A Kamagra zselé a világon a leghamarabb ható teljesítményemelő medicina, amit még egy gyógyszerkészítőnek sem sikerült felülmúlnia. Az Ajanta Pharma Ltd. elérte a Kamagra zselé megvalósításával, hogy nem sok mellékhatással rendelkező potencia gyógyszerkészítmény bukkanjon fel.

A Kamagra zselé biztonságos potencianövelő szer, aminek használatával javítható a szeretők szexuális kapcsolata. Viszont a zselés Kamagra kockázata abban rejtőzhet, hogy szigorúan tilos kombinálni nitrátot tartalmazó szívgyógyszerekkel, mert veszélyes nehézség jelenhet meg.

Kamagra zselé veszélyei más gyógyszerrel való együttes szedés esetén

Kamagra zselé nitrátot tartalmazó gyógyszerkészítményekkel egyszerre csupán szigorú orvosi felügyelet alatt alkalmazható. A nitrát-monoxidot tartalmazó gyógyszerek legnagyobb része szívgyógyszer és hatással van a keringésre, ahogyan előfordulhat Kamagra zselé szedésekor is. Nitrát-származékok és Kamagra zselé együttes szedése káros, ajánlott szakorvos véleményének megismerése a fogyasztása előtt. Vízhajtókkal, béta blokkolókkal, azonkívül erős vérnyomáscsökkentőkkel sem ajánlatos fogyasztani.

Kamagra zselé tárolásaKamagra zselé garancia

A Kamagra zselé eltartásánál azok a szempontok lényegbeliek, melyek más különböző szer eltartásánál is. A gyógyszer száraz, nedvességtől óvott helyen tárolható, őrizve a gyermeki kíváncsiságtól. Az erős fényhatások feltétlenül kerülendők, az ajánlott tárolási hőfok 15-30 C. Nulla fok alatt megfagy, valamint elveszti hatásosságát, ekképp a hideg évszakban vigyázni kell a szállítására.

Kamagra zselé fórum

Online fórumokon összefutnak a Kamagra zselé törzsvevők továbbá azok a vevők, akik a beszerzését mérlegelik, de hezitálnak a vásárlás helyét illetően. A Kamagra zselé fórumokon a vevők, ismertetik a potencia gyógyszerrel kapcsolatos felfogásukat amellett elmesélik saját élményeiket a szedésével összefüggésben. Többnyire kiderül, hogy a potencia szert fogyasztók a többi potenciajavító orvosságok megpróbálása után jutnak el a Kamagra zselé szedéséig, aminek hatékonyságával azonban teljesen elégedettek.

És mindenkor van nálam Kamagra Oral Jelly Ez szintén 100 milligramm hatóanyagú, ámde folyékony állagban, ezért a hatás bekapás után 5-10 perc. ha nem bírom a fél, egy órát kiböjtölni

Kamagra zselé garancia

Az igénylő az online gyógyszertárak webáruházaitól kaphat jótállást a potencianövelő. Garanciaadásnál a felhasználóknak ismerniük kell azt a lehetőséget, hogy amennyiben a Kamagra zselé fogyasztásánál a betegtájékoztatóban lévő útmutatások szerint cselekednek és mégis elégedetlenek az orvossággal, megtérítik a gyógyszerkészítmény árát. Cseregaranciát is módjukban áll kérni, ekkor egy további potencia gyógyszer megpróbálására van módjuk a vevőknek.

 

Itt megrendelheti pénz visszafizetési garanciával a Kamagra Zselé potencianövelőt. De megtalálja itt a Kamagra zselé használatának útmutatóját is. A Kamagra zselé eladó olcsón.