látogató
számláló
Kamagra Rágótabletta | Kamagra Max

Kamagra rágótabletta 2200

Kamagra Rágótabletta

Kamagra Rágótabletta az újgenerációs potencianövelő gyógyszerek közé sorolható, melyek hatásosan orvosolják a merevedési problémákat és erőteljesen növelik a szexuális potenciát. Az olyan férfiaknak is ajánlható, akiknek semmilyen potenciaproblémájuk sincs. Az eredeti márkaneve Kamagra chewable tablet, ez a megnevezés szerepel a dobozon is. Kamagra Rágótabletta két típusával találkozhat a vevő beszerzés folyamán:

Kamagra Rágótabletta– az első a 4 szemes kiszerelésű trópusi gyümölcsízű lágy rombusz alakú tabletta, míg a másik az

– az új Kamagra Rágótabletta 100 mg hatóanyagot tartalmazó kiszerelésével, 2011 óta kapható megváltoztatott kémiai összetétellel, a módosításkor csökkentették a mellékhatásokat. Az új fajta immár kerek, közepén lyukas, és egy ízesítésben kapható. Az fajtájú Kamagra Rágótabletta 7 darabos tégelyben kapható, mint a pezsgőtabletta.

 

A potenciajavítókészítményeink bármelyike igényelhető internet patikánkban, ahol pár kattintással elintézhető, hogy 1 nap elteltévelaz igényelt szer az otthonában legyen. A diszkréció természetesen maximális, így senki sem fog tudomást szerezni a rendeléséről. A vevők legfőbb szempontja a beszerzésnél, hogy a gyógyszertárak mennyire megbízható minőségű készítményeket értékesítenek, ez vállalkozásunkra is maximálisan érvényes. Az web áruházunk kedvező díjszabással és akciókkal várja vásárlóit, akiket tartósan igyekszünk ügyfelünkként számon tartani.

 

Kamagra rágótabletta előnyei

 • – hatóanyag teljes felszívódása;
 • – intenzív hatásmechanizmus;
 • – enyhe méretnövelő hatás;
 • – kellemes íz;
 • – kevés mellékhatás
 • – kielégítő ár.

Kamagra Rágótabletta használata

Kamagra Rágótabletta szedése éppolyan lényeges, mint a használati betegtájékoztatók szerint eljárni, ugyaniscsak így lehet szavatolni, hogy a fantasztikus potenciaerősítő készítmény megfelelő eredményességével ténylegesen növelje a szexuális teljesítményt. A tabletta szájba vételét követően a az összerágott pirulákból a kémiai összetevők elterjednek a az emberi testben és rövid idő alatt hasznosulnak. Kamagra Oral Jellyvel ellentétben Kamagra Rágótabletta alkalmazásakor sokkal tökéletesebben szívódnak fel a az összetevők ésa vágyott merevedés ezért tartósabb és erősebb lesz. Egy kevés folyadékkal egyszerűen elrágható és 30 másodpercen át való ízlelését követően a nyálkahártya révén a véráramba jut. Kamagra rágótabletta szedése során alkohol, koffein és energiaital ivása ellenjavallt.

 

Kamagra Rágótabletta hatásmechanizmusaKamagra Rágótabletta hatásmechanizmusa

A potenciaerősítő működési elve kémiai-biológiai folyamatok együttes hatása, ami alatt a fő összetevő, a Sildenafil elegendő vért pumpálva a hímvesszőbe hosszú ideig tartó merevedést idéz elő 4-5 órára. A Sildenafil úgynevezett 5. típusú foszfordieszteráz-gátló, ami azt jelenti, hogy szexuális stimuláció következtében a pénisz simaizomzata elernyed és a véráramlás fokozottá válik. Ezt a nitrogén monoxid megfelelő arányával hozzák létre.

 

Kamagra Rágótabletta merevedési panaszok esetén

A potencianövelő készítmény kiváló termék erektilisz diszfunkció, azaz erekciós probléma orvoslására. Mindenhol csak ED (erektilisz diszfunkció rövidített változata) elnevezéssel ismert modernkori kórság férfiak millióinak életét keseríti meg. Kamagra Rágótabletta hozzájárul az egészséges szexuális élet helyreállításához, amelynek segítségével a változatosabbá válik az intim kapcsolat, és új élményekkel gazdagodhatnak. Az újgenerációs potenciajavítók családjába tartozik, melyek a korábbi durva terápiás módszerekkel szemben hatásosan és titoktartóan kezel. Nincsenek többé titkok, merthamarább szünteti meg az erekciós problémát, mint mielőtt az kitudódna. A pszichés, vagy stresszes életmód miatti átmeneti impotenciát is hatásosan kezeli.

 

Kamagra Rágótabletta egészséges férfiaknak

Az egészséges férfiaknak éppúgy javasolt, mint merevedési problémával küzdő ifjabb és idősebb embertársaiknak A szexuális potenciafokozásra szakosodott Kamagra termékcsalád egyik ifjú tagjaként Kamagra Rágótabletta már igen jelentősen tudja növelni a nemi potenciát. A nemi aktusok között szükséges regenerációs idő is igencsak lecsökken, ami ismételt intim együttlétet és többszörös orgazmust biztosít. Nem kell attól tartani, hogy tartósan erekciót érez, a potenciajavító tabletta csak akkor fejti ki intenzív erekció hatását, amikor nemi ingert kap az agy.

Érdemes megjegyezni, hogy azoknak a férfiaknak, akiknek semmilyen erekciós zavaruk nincs, igencsak nagymértékben meg tudja sokszorozni szexuális potenciájukat.

 

Kamagra Rágótabletta hatóanyag tartalma

A Viagra potenciaerősítőhöz hasonlóan Sildenafil hatóanyagot tartalmaz. Egy Kamagra Rágótabletta kereskedelmi forgalomban 100 mg hatóanyag tartalommal kapható, mely egy adagnak felel meg. Négy tabletta négy intim együttlétre elegendő, ha az egész gyógyszer alkalmazásra kerül egy-egy szexuális együttlét alatt. A több színben pompázó tabletta alkotórészei pozitívan hatnak a merevedésre, mely hatásuknak köszönhetően hosszan tartó és fokozott lesz. A 100mg-os dózis szükség esetén felezhető is soványfelhasználóknak így így 50 mg-os adag is elképzelhető.

 

Kamagra Rágótabletta hatásaKamagra Rágótabletta

A hatásának ismertetésekor a fogyasztó megtudhatja Kamagra termékek jellemző tulajdonságait, melyek a világon igen gyorsan ismertté tették. A tabletta intenzíven hat a bevételtől számított 30-40 percen belül és 4-5 órán át tartós merevedés tapasztalható. A stimulálásra reagálva a pénisz tartósan biztosítja a tökéletesen kemény erekciót, melynek során a nemi aktus sikeresen befejezhető. A hatása a fokozottabb vérbőség elvén alapul, tehát a hímvessző simaizomszöveteit ellankasztva sokkal több vért pumpál a pénisz barlangos testébe. Ennek hatása a hosszú távú merevedés, a két együttlét közötti regenerációs idő lerövidülése, és egy eseti pozitív irányú méretváltozás a többszörös vérmennyiség fokozása miatt a pénisz ereiben.

Kamagra Rágótabletta napi szedése

Az egynapi maximálisan szervezetbe juttatható hatóanya mennyiség 100 mg. Ennek jelentése annyi, hogy 24 óránként maximum egy darab potencianövelőt lehet bevenni. A tabletta adagokra bontható, amennyiben 100 mg-os hatóanyag tartalom soknak bizonyulna, és kisebb mellékhatások jelentkeznek, mint a fejfájás, arc kipirosodása, vagy az orrbedugulás. Amennyiben mindennapos alkalmazást szeretnénk, akkor kisebb adagokra bontva nyolc-tíz szexuális együttlétre is elegendő a potenciajavító a a 4 pirulát tartalmazó kiszerelésből. Nem javallott egy nap 100 mg-nál több Kamagra Rágótabletta hatóanyag alkalmazása, mert gyógyszermérgezéshez vezethet, melynek legismertebb ismérvei közé sorolható a remegés, vérnyomás ingadozás, szédülés, erős fejfájás.

 

Kamagra Rágótabletta kiszerelése

A kiszerelésének megtervezésénél fontos szempontnak bizonyult, hogy a vásárló szimpatikusnak találja a termék külsejét is. Kamagra Rágótabletta 4 darab gyógyszert tartalmazó kiszerelésének külső megjelenése minden olyan külső jellemzőt birtokol, ami segít felhívni az Ajanta Pharma egyik legfiatalabb készítményére a figyelmet. Minden Rágótablettát más szín- és íz világgal láttak el a 4 db-os kiszerelésben az Ajanta Pharma gyógyszervállalat kutatói, mivel véleményük szerint a a különböző kinézetű termékek erősítik a vágyat. A 7 db gyógyszert tartalmazó csomagolású potenciafokozó mindegyike egy ízben készült. Egy Kamagra Rágótabletta 4 szemes levél narancs (narancssárga színű), banán (sötét sárga színű), ananász (halványsárga színű) és szamóca (halványrózsaszín) ízben vásárolható meg.

 

Kamagra Rágótabletta kinézete

A gyógyszer felületén a a négy db-ot tartalmazó csomagban található piruláknak lézermetszett, mint nagyrészt a legtöbb potenciafokozó készítmény. A bliszter fólián keresztül is jól látható felületén egy nagyobb körvonal látható, amely szabályosan körbevonja a közepén lévő két kisebb köröcskét. Biztonságos

 

csomagolás védi a tablettákat a külső behatásoktól és egyúttal védi minőségét is. A bliszterén olvasható felirat a következő: Kamagra 100 chewable tablet, mely utal a termék nevére és hatóanyag tartalmára. Mindegyik Kamagra Rágótabletta elnevezése mellett megtalálható annak a gyümölcsnek a megnevezése, amelyről ízét kapta. Így pineapple, banana, strawberry, orange megnevezések olvashatóak a csomagoláson, a dobozon pedig ’Combipack of 4 flavours’ mutatja, hogy négy nem azonos íz van a csomagban.

A 7 darabos csomagolásban a gyógyszerek nem rombusz, hanem kör alakúak. A kör alakú piruláknak a közepe hiányzik, úgy néz ki, mint egy frizbi. A 7 darabot tartalmazó kiszerelés egy éppen ugyanakkora méretű tégelybe került, ahogy a pezsgőtabletta.

 

Kamagra Rágótabletta mellékhatásai

Mellékhatások nem mindig jelentkeznek az alkalmazásánál. Mellékhatási tünetek előfordulási gyakorisága függ az adott szervezet erősségétől , az immunrendszertől, a betegségektől és a rendszeresen használt egyéb készítmények hatóanyagától. Kamagra Rágótabletta alkalmi vagy tartós terápiás célú alkalmazása előtt javallott az általános orvosi kivizsgálás, hogy szakember döntse el a szedése kockázatos-e vagy sem, illetve mekkora dózis felel meg kezdő adagként a beteg számára.

Kamagra Rágótabletta mellékhatásaiKamagra Rágótabletta leggyakoribb mellékhatásai közé tartozik a

 • – fejfájás,
 • – fényérzékenység,
 • – enyhe szédülés,
 • – szájszárazság,
 • – orrváladékozás vagy épp ellenkezőleg orrdugulás.

Ritkább esetben fordul elő a

 • – vérnyomás ingadozás,
 • – erős migrénes fejfájás

 

A fenti két tünet említett két szimptóma legfőképpen azokban az esetekben fordul elő, ha a betegnél fennállnak valamilyen mellkasi panaszok. Pont az ilyen tünet együttesek megelőzése érdekében szükségesőszintének lenni a kezelőorvossal és tisztázni.

Szélsőséges esetben komolyabb mellékhatásokra is lehet számítani Kamagra Rágótabletta alkalmazásánál, ha a használó nitrát tartalmú szívgyógyszert használKamagra Rágótablettával együtt. Tehát mindenképp kerülni kell ezen gyógyszereket az alkalmazás során. Komoly szembetegségeknél is kockázatot jelent a használata, meglétüknél tartózkodni kell potencianövelő gyógyszer alkalmazásától.

 

Kamagra Rágótabletta más gyógyszerekkel való kölcsönhatása

A alkalmazása egyéb gyógyszerekkel elképzelhető, abban az esetben, ha tisztázott, mekkora rizikófaktort képvisel egyes betegség gyógyítására használt gyógyszerek együttes alkalmazása a teljesítményfokozóval A nitrátot tartalmazó készítmények, nitrogén-monoxid donorok, alfablokkolók akadályai lehetnek Kamagra Rágótabletta általi terápiás kezelésnek, ennek okán érdemes szakorvost felkeresni a használat és mellékhatások ügyében. A fájdalomcsillapítók bizonyos fajtái, antibiotikumok ugyanúgy nem teszik lehetővé a potenciajavító használatát. Az egészségügyi kockázatok elkerülése végett javallottszakorvos felkeresése, aki bővebb felvilágosítással tud szolgálni az egyes orvosságokhatásait illetően.

 

Kamagra Rágótabletta ára

Kamagra Rágótabletta ára nálunk átlagosnak mondható, vagyis más potencianövelő gyógyszerekhez viszonyítva se nem drága se nem olcsó. , 4 darab Kamagra Rágótabletta ára körülbelül 9 000-10 000 forint. Amennyiben többet vásárol a fogyasztó a termékből, az egy db-ra esőára sokkal kevesebb. A 7 darabos kiszerelésű úgy 15000Ft-ért vehető meg.

A nagyon kedvező árúnak tűnő gyógyszerek óvatosságra intenek, mert a néhány száz forintos ár Kamagra Rágótabletta esetében irreális. Sajnos, egyre több hamis potencianövelővel lehet találkozni a gyógyszerpiacon, amelyek ára jóval kedvezőbb, mint az originális készítményeké. A származási helyéről, előállítójáról, áráról mindenesetre a rendelés előtt nem árt tájékozódni. Hasznos információkkal szolgálhatnak az internetes fórumok, ahol nagyobb tapasztalatokkal rendelkező használók írják le tapasztalataikat a készítmény jellemzőiről, elsősorban hatásáról, mivel az emberek nagy részét ez érdekli legfőképpen.Kamagra Rágótabletta ára

 

Kamagra Rágótabletta hamisítványok

Az Ajanta Pharma potencianövelő szerek széles skáláját kínálja erekciós gondok gyógyítására és nemi teljesítményfokozásra, védjegyeire igyekszik minden fogyasztójának ráirányítani a figyelmét, mint legfontosabb forrásra Kamagra Rágótabletta eredetiségének megállapításánál. Eredeti készítmény blisztere tartalmazza a gyártó cég és termék nevét , illetve a hatóanyag mennyiségét. A sorozatszáma is megkönnyítheti a használó dolgát, akinek egészségre az kedvező árú másolatok veszélyesek is lehetnek. A rendelésénél a vásárlók bizalmatlanok legyenek, nehogy másolatba botoljanak, mert Kamagra Rágótabletta is a sokszor utánzott gyógyszer a piacon.

 

Kamagra Rágótabletta vény nélkül

Ezen potenciafokozó nem vehető meg a hazai gyógyszertárakban, mivel nincs a törzskönyvezett országok közé sorolva. Csak külföldi gyógyszertárakban szerezhető be, ahol törzskönyvezve van a lágy tabletta.A világhálón keresztül is beszerezhető web patikákban, mint például vállalkozásunktól, amit mi is más országokból hozunk be. A rágótabletta újdonságnak számít a Magyarországon forgalmazásban lévő potenciajavítók között, mert csak egy éve kezdték meg a forgalmazását. Ettől függetlenül közkedveltsége máris tapasztalható, ami mérsékelten közepes árának is betudható fantasztikus hatása mellett, de amiért mindenki szereti az a vény nélkül megvásárlási lehetősége. Kamagra Rágótabletta recept nélküli beszerzése a legjobb mód azok számára, akik szeretik az egyszerű megoldásokat és a patikai sorban állás helyett az otthon kényelmét választják. A rendelés leadása rendkívül könnyű , melynek módjáról a vásárlók részletes útbaigazítást olvashatnak online gyógyszertárunkban .

 

Kamagra Rágótabletta garanciával

Kamagra Rágótabletta igénylésekor garanciát adunk arra, hogy a termékkel való elégedetlenség esetén csomagért pénz visszatérítést hagyunk jóvá. Jó szándékunk bizonyságaképp felkínáljuk azt a lehetőséget is, hogy elégedetlenség esetén átcserélhetik a megrendelt készítményt más hatóanyagot tartalmazó termékre, ennek köszönhetően a vásárlók kipróbálhatnak más potencianövelő gyógyszereket is. Az ismert web gyógyszertárak, mint például cégünk is garanciaadásnál figyelmeztetjükaz ügyfeleket kötelezettségeikre, ha reklamálási szándékkal élnének a jövőben. Akkor vehetik igénybe a vásárlói garanciát, ha megígérik, hogy a betegtájékoztatóban leírtak szerint járnak el a felhasználása során. A nem megfelelően használt potenciajavító készítmény hatására és egyéb kellemetlen mellékhatásaira vállalkozásunk nem ad garanciát.

Kamagra Rágótabletta tárolása

A gyógyszertárolási alapfeltételek szerint eljárva nedvességtől védett, száraz helyen tartandó 25-30 C-on. Gyermektől gondosan el kell zárni, nehogy hozzáférve kárt okozzon az egészségében. A szavatosságának lejártáig felhasználható; a lejárati dátumot követően a fel nem használt készítményt a környezetvédelmi előírásoknak megfelelően kell megsemmisíteni . Kamagra Rágótabletta más embernekalkalmazásra nem átadható.

 

Most a Kamagra Rágótabletta használatáról árairól és szedéséről olvashat. A Kamagra Rágótabletta árairól pontos ismertetést a rendelés oldalon talál. Kamagra Rágótabletta garanciával és olcsón eladó.