látogató
számláló
Kamagra Jelly | Kamagra Max

Kamagra Oral Jelly

 

Kamagra Jelly potencianövelő szerről általánosságban

Kamagra Jelly a Kamagra potenciafokozó termékcsalád egyik legeredményesebb tagja, mely készítmény a merevedési zavar gyógyítására szolgál, de már jelentősen többen alkalmazzák erekciós gond nélküli egyének is, mivel mindenkinek javallott, aki nem használ nitrátot tartalmazó gyógyszert. Ugyanúgy, mint a hasonló teljesítményfokozó készítmények a Kamagra Jelly is, az úgynevezett 5. típusú foszfodieszteráz gátlók csoportjába tartozik, és végtelen gyorsan ér el eredményt. Kamagra Jelly az utóbbi idők legközkedveltebb potenciafokozó készítménye.

Kamagra Jelly előnyei

Kamagra Jelly előnyei:

  • – Extra gyors felszívódás és eredmény
  • – Merevedési zavarbanszenvedő és nem érintett férfiaknak is egyaránt javallott
  • – Hosszú távú napi szedés után lévő abbahagyáskor sem jön létre merevedési zavar
  • – Kellemes fogyasztás, belekeverhető üdítőbe
  • – Minden napra új íz az egy hetes csomagnak köszönhetően (One week pack)

 

Kamagra Jelly pozitív hatásait nem tudják a kutatók felsorolni, akik büszkék az Ajanta Pharma legújabb és ha nincs szerencsénk, akkor egészségünket is kockára tehetjük a hamisítvánnyal.

 

 

Kamagra Jelly ára

Kamagra Jelly 100 mg hatóanyagot tartalmazó kiszerelésben szerezhető be, a csomag 7 különböző ízesítésű zselét tartalmaz. Kamagra Jelly árakb. 1500,-Ft zacskónként, ettől kedvezőbb áron kapható termék gyanús kell, hogy legyen a vevőnek. Az ennél lényegesen olcsóbbgyógyszerek szinte biztos, hogy olcsó utánzatok silány minőséggel, amelyek ártalmasak is lehetnek. Az Ajanta Pharma 2010-es sajtóközleménye szerint a zacskónkénti előállítási ára 850-950ft-nak megfelelő pénzösszeg. Ha rájön a szállítás Indiából illetve a kereskedő online patika csekély haszna, akkor a kisebb mennyiség esetén 1500-2000ft, a nagyobbmennyiség esetén akár 1000ft-os ár is lehetséges. Az ennél kedvezőbb áron kínált készítmények valószínűleg utánzatok, és károsak.

 

Kamagra Jelly külső jellemzői

Kamagra Jelly áraKamagra Jellytasakos kiszerelésben kapható potenciajavító gyógyszer. Mivel zselé, jobban szívódik fel a szervezetben, ezért rekord idő alatttud eredményt produkálni. külső megjelenése egy téglalap alakú kis tasak amelyben 5g folyékony gél található meg, amely 1 dózis 100 mg módosított szildenafil-citrátot tartalmaz. A tasakokra eredeti nevén Kamagra Oral Jelly íródott, amelyekre rá vannak nyomva a tételszám, lejárati és gyártási idő. A hét különböző ízesítésű tasakot egy „one week pack” csomagolású dobozba teszik bele, amely tartalmaz egy-egy a hét minden napjára gyártott különféle ízesítésű Kamagra Jelly 100mg-ot. A doboz alsó és felső részének nyitása nem megoldható, mert egy szivárványban csillogó Ajanta hologramos zárral van lezárva, amely nem engedi, hogy sérülés nélkül kinyissuk a dobozt.

 

Kamagra Jelly 100 mg kiszerelése – Minden napra egy tasak

Kamagra Jelly 100mg potenciafokozó gyógyszert ötletesen . Az első csomagolás még úgy készült el, hogy 50 tasakottettek egy dobozba, ami rendkívül nagy mennyiség volt így kevés ember vállalta, hogy megvesz egyszerre ilyen nagy mennyiséget. Sokkal célszerűbb megoldásként rájöttek a forgalmazók, hogy a hét minden napjára jusson egy-egy ízesítésű Kamagra Jelly 100mg, ezért 7 tasakból áll immár egy csomag, és a marketing reklámként az egy heti csomagot adták a terméküknek, amely már mindenkinek kellett és nagyon gyorsan megugrottak az eladások. Változatos íz világával Kamagra Jelly 100mg nagyon kedveltté vált nem csak potenciajavító hatása miatt, hanem azért is, mert alkalmazásakor méretnövekedés következik be a megnövekedett vérbőség okán, amely természetesen csak a zselé hatásáig tartott mivel akkor sokkal nagyobbra tágult a pénisz barlangos teste. Mindennapi használatra kiválóan alkalmas Kamagra Jelly 100mg méltó ellenfele lett a szintén Sildenafil tartalmú Viagrának. ******************************************

Kamagra Jelly megjelenése óta nagy előrehaladást mutat a hírneve és értékesítési mutatói tekintetében is. Kamagra Jelly megjelent, mint ’one week pack, azaz mint ’egy hetes csomag’ és generációkra, úgynevezett „Vol”-okra (Volumen) bontották a piacon való megjelenés dátuma szerint.

Így jött létre a ’Vol 1’, ’Vol 2’, ’Vol 3’, ’Vol 4’. Minden ’Vol’ más-más íz kombinációban jelentette meg Kamagra Jelly 100mg terméket.

  • 1. Kamagra Jelly: vanília, babán, ananász, eper, narancs, erdei gyümölcs, vajkaramella
  • 2. Kamagra Jelly: mentol, rózsa eszencia, mangó, citrom
  • 3. Kamagra Jelly: litchi, guava, karamell, málna, kiwi, füge, zöldalma
  • 4. Kamagra Jelly: méz, kóla, kókusz, őszibarack, vegyes gyümölcs, sárgabarack, golgota virág gyümölcse.

 

Kamagra Jelly forgalmazója

Kamagra Jelly forgalomba hozója az Indiában található Ajanta Pharma LTD. Az Ajanta az első cég, amely felfedezte a potenciajavító készítmények zselésített változatát a világon. Kamagra Jelly 100 mg kifejlesztését az indokolta, hogy az emberek kutatták a számukra megfelelő potenciajavító gyógyszert mind színvonalban, mind árban, amely a legrövidebb idő alatt szívódott fel a spontán szexhez. Mert a zselé hatása hamar érezhető, nem volt kérdéses, hogy gyorsan a férfiak kedvencévé válik. Kamagra Jelly a világ legdesignosabb és a világon a legnépszerűbb potenciafokozó gyógyszer. Ezen kívül az Ajanta Pharma vállalat minden évbenkijön valami újítással, amelyet a vásárlók igen szeretnek.Kamagra jelly 100mg nőknek

Az Ajanta Pharma Limited székhelye Mumbai. Címe: Ajanta House, Charkop, Kandivili. Maharasthra, India. 1973-ban jegyezték be és az üzleti világban, azóta hatalmas utat járt be. Központi területe a kutatás. Összességében elmondható, hogy az Ajanta Pharma érdekeltségi területe elég sokrétű.

 

Kamagra jelly 100mg nőknek

Kamagra Jelly 100 mg férfiak számára lett kifejlesztve, ezért nők elvileg nem használhatják. nők nem vettek részt a gyógyszer tesztelésében, ezért nincs információnk arról, milyen hatással van pontosan a női szervezetre. Ettől függetlenül a tapasztalatok azt bizonyítják, hogy a hölgyek is alkalmanként igénybe veszik a Kamagra jelly 100 mg potencianövelő szert. A hatása nem lesz olyan, mint a férfiak esetében; a felmérések szerint minden második nőnek használ. Mivel a 100 mg egy férfi szervezetének egy alkalomra elégséges, a hölgyeknek sok lehet ez a dózis. Ilyen esetben fél adag alkalmazása is elég, figyelemmel kell lenni az ellenjavallatokra is. De a legjobb ha nem használja a készítményt nő mivel a használati utasításban is ellenjavallt.

 

 

Kamagra Jelly 100mg rendelésre

Kamagra Jelly 100mg –ot online lehet igényelni, ahol az internetes patikák web áruházai teszik lehetővé a vásárlást. A megrendelő 1-2 napon belül hozzájut a megrendelt termékhez, attól függően, hol lakik megrendelő és milyen módját választja a kézbesítésnek.

A kipostázás diszkréten történik, nincs feltüntetve a csomag tartalma, és a feladó magánszemély, ezzel is elősegítve a diszkréciót az esetleges kérdezősködésekben a postástól. Semmilyen formában nem történik utalás a csomag mibenlétére. Kamagra Jelly rendelés az adatok megadása után pár kattintás után regisztrálódik, és a szükséges visszaigazolás után tényleges rendeléssé válik, amelyet leginkább előreutalással, vagy postai utánvétellel rendeznek.

 

Kamagra Jelly 100mg a fórumokon

Nem meglepő módon a legtöbb ember szeret tájékozódni Kamagra Jelly 100mg vásárlása előtt. Meg akarja tudni, mekkora mennyiség felel meg legjobban az igényeinek, van úgy, hogy más termék iránt is kérdezősködik.

Kamagra Jelly 100mg potencianövelő keresése során az internetről lehet beszerezni a legrészletesebb információt a termékről és el lehet dönteni, mennyire tetszik a márka. A vevők befolyásolására van lehetőség, hisz „tapasztaltabb potencianövelő alkalmazók” rendre leírják véleményüket. Kamagra Jelly szerrel kapcsolatban is érdekes ötletekre lehet kapni és a kérdéseknek is helyt adnak a legtöbb fórumon.

Kamagra Jelly 100mg tárolása„Mostanság elég sokat irkáltok a “Kamagra” nevű szerről. Szeretném, ha valaki őszintén leírná a mellékhatásait, illetve akiknek van tapasztalata a DP-vel és ezzel a szerrel is, írnának valamiféle összehasonlítást. értem ez alatt: szex minősége, tartósság, megbízhatóság, magabiztosság, mellékhatások…. illetve melyik jobb? a zselé vagy a tabletta? Valamint nem utolsó sorban egy helyet ahol tuti Kamagrát lehet beszerezni.. / nemrég kaptam egy kéretlen levelet “Nagy Béla” nevű Kamagra Zselé/tabletta árusító emberkétől, gondolom innen bogozta ki a címem, mint még sok más címet is ahogy láttam…

„A Kamagra elősegíti a libidót is, nem csak a merevedést.”

 

Ezértbeszerzés előtt ajánlatos körbenézni az online fórumokon.

 

Kamagra Jelly 100mg tárolása

Kamagra Jelly 100 mg tárolása nem különbözik más gyógyszerek tárolási feltételeitől. Nedvességtől és az erős fénytől óvni kell és ha van rá mód, gyári csomagolásban ajánlatos tárolni. Az egészségügyi előírásokat betartva tiszta körülmények között kell gyermek által nem elérhető helyen tartani szobahőmérsékleten. A dobozon feltüntetett szavatossági időre oda kell figyelni, a a lejárati idő eltelte után ne használja fel a terméket.

Kérdezze meg gyógyszerészét, ha nem ismeri a lejárt szavatosságú gyógyszerek elhelyezésének szabályozását. A gyógyszereket semmiképpen sem szabad kukába dobni. Más személynek ne adja oda a fel nem használt Kamagra Jelly 100mg potenciafokozó gyógyszerét, mivel egészségügyi problémákhoz vezethet!

 

Kamagra Jelly 100mg rendelés netes patikánkból pénz visszafizetési garanciával. A Kamagra Jelly 100mg használatáról ezen az oldalon míg a Kamagra Jelly vásárlás a rendelés oldalon történik.